MSN Life Services

Suna Acum: 0747.100.182 - tasta 5 Promotii

Hai la consultatie!

Clinica din Drumul Taberei,
la cele mai inalte standarde!

Clinica Msn Life Services Drumul Taberei din Bucuresti este locul dedicat sanatatii tale. Aici imbinam cunostintele medicale cu profesionalismul si devotamentul in toate serviciile medicale pe care vi le oferim, punand la dispozitia ta cea mai inalta calitate a ingrijirii medicale.

Clinica Noastra!

Clinica din Drumul Taberei este dotată cu echipamente de ultimă generație și se află într-o zonă centrală, fiind ușor accesibilă. Vă așteptăm pentru recuperare medicală la cele mai înalte standarde și oferim, de asemenea, servicii medicale în specializări precum ortopedie, pediatrie, medicină de familie și medicină generală. Toate aceste servicii fiind usor accesibile deoarece lucram cu Casa de Asigurari. 

Unde ne puteti gasi?

Ne gasiti aici!

Serviciile Noastre

Proceduri medicale 

Consultatii

Vă oferim consultații inițiale și de monitorizare, esențiale pentru crearea unui plan de tratament personalizat pentru dumneavoastră.

Infiltratii

Beneficiați de tratamente cu infiltratii variate, inclusiv infiltratii cu acid hialuronic, infiltratii cu plasma autologă îmbogățită cu trombocite (PRP/Terapia vampir), precum și infiltratii intraarticulare/periarticulare cu corticosteroizi sau alte substanțe.

Kinetoterapie

În sala noastră de kinetoterapie, putem crea multiple programe personalizate, atât pentru pacienți individuali, cât și pentru grupuri, în funcție de pachetul ales de dumneavoastră, în așa fel încât fiecare interacțiune a dumneavoastră cu noi să fie cât mai caldă și plăcută.

Masaj

În clinicile noastre, vă oferim o selecție diversificată de masaje, incluzând opțiuni precum Masaj Terapeutic, Masaj Relaxare, Masaj Anticelulitic, Masaj Drenaj Manual și Masaj Sportiv. Alegeți tratamentul perfect pentru relaxare și revitalizare

Psihoterapie

Va oferim servicii complete de psihoterapie, inclusiv terapie individuala, de cuplu si de grup, pentru a va sprijini in rezolvarea problemelor personale sau relationale. Pe langa asta, organizam si cursuri de educatie sexuala, pentru a va ajuta sa intelegeti si sa gestionati mai bine aspectele importante ale vietii intime.

Medicina Generala

Medicina generală din clinica noastră oferă consultații complete pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor acute și cronice. Specialiștii noștri asigură îngrijire medicală de înaltă calitate, prevenirea bolilor și menținerea stării de sănătate, având grijă de nevoile dumneavoastră medicale într-un mod personalizat și profesionist.

Medicina Familie

Medicina de familie din clinica noastră asigură îngrijire cuprinzătoare pentru pacienți de toate vârstele. Medicul nostru de familie se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul diverselor afecțiuni, oferind suport continuu și personalizat pentru menținerea sănătății întregii familii. Ne dedicăm să fim partenerul dumneavoastră de încredere în toate aspectele legate de sănătate.

Pediatrie

Pediatria din clinica noastră oferă îngrijire medicală de înaltă calitate pentru copii, de la nou-născuți până la adolescenți. Medicul nostru pediatru se asigură că micii pacienți beneficiază de diagnostic și tratament adecvat, într-un mediu prietenos și sigur. Pentru că ne pasă de cei mici, îi îngrijim cu toată atenția și dedicarea noastră, contribuind la o dezvoltare sănătoasă și fericită.

Ortopedie

Ortopedia din clinica noastră oferă diagnostic și tratament de specialitate pentru afecțiunile sistemului musculo-scheletic. Medicul nostru ortoped utilizează tehnici avansate pentru a trata diversele leziuni și afecțiuni osoase, articulare și musculare. Combinând expertiza în ortopedie cu programe de recuperare fizică, asigurăm o îngrijire completă pentru pacienții noștri, ajutându-i să își recâștige mobilitatea și calitatea vieții.

Echipa Noastra

Ne bucuram sa va prezentam cine suntem

Ciotec Carmen

Medic Specialist Medicina Fizica si de Reabilitare
Specializari: Infiltratii

Dodițoiu Theodora

Fiziokinetoterapeut
Specializari: Terapia Schroth (Basic)

Diaconu Costin

Fiziokinetoterapeut
Specializari: Tehnician Maseur

Cordun Silvia

Fiziokinetoterapeut
Specializari: Tehnician Maseur, Reflexoterapie si Practici conexe (I si II)

Andrei Alexandra

Fiziokinetoterapeut
Specializari: Trigger Points

Ciocîrlan Florentina

Recepționist - Asistent Medical Generalist

Barbu Madalina

Recepționist - Asistent Medical Generalist

Programeaza-te acum!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ex: Diagnostic Prezumtiv