MSN Life Services

Suna Acum: 0747.100.182 - tasta 5 Promotii

Hai la consultatie!

Clinica din Vidra,
la cele mai inalte standarde!

Clinica Msn Life Services Vidra este locul dedicat sanatatii tale. Aici imbinam cunostintele medicale cu profesionalismul si devotamentul in toate serviciile medicale pe care vi le oferim, punand la dispozitia ta cea mai inalta calitate a ingrijirii medicale.

Clinica Noastra!

Clinica din Vidra este dotată cu echipamente de ultimă generație și se află la periferia orasului Bucuresti, fiind ușor accesibilă. Vă așteptăm pentru recuperare medicală la cele mai înalte standarde și oferim, de asemenea, servicii medicale în specializări precum ortopedie, pediatrie, medicină de familie și medicină generală. Toate aceste servicii fiind usor accesibile deoarece lucram cu Casa de Asigurari. 

Unde ne puteti gasi?

Ne gasiti aici!

Serviciile Noastre

Proceduri medicale 

Consultatii

Vă oferim consultații inițiale și de monitorizare, esențiale pentru crearea unui plan de tratament personalizat pentru dumneavoastră.

Infiltratii

Beneficiați de tratamente cu infiltratii variate, inclusiv infiltratii cu acid hialuronic, infiltratii cu plasma autologă îmbogățită cu trombocite (PRP/Terapia vampir), precum și infiltratii intraarticulare/periarticulare cu corticosteroizi sau alte substanțe.

Kinetoterapie

În sala noastră de kinetoterapie, putem crea multiple programe personalizate, atât pentru pacienți individuali, cât și pentru grupuri, în funcție de pachetul ales de dumneavoastră, în așa fel încât fiecare interacțiune a dumneavoastră cu noi să fie cât mai caldă și plăcută.

Fizioterapie

Sala noastră de fizioterapie este complet echipată cu o gamă diversificată de 15 aparate specializate, concepute pentru a susține o varietate extinsă de proceduri medicale. Acestea sunt adaptate să ofere suport pentru o mie de proceduri, în funcție de complexitatea și necesitățile individuale ale planului dumneavoastră de tratament.

Masaj

În clinicile noastre, vă oferim o selecție diversificată de masaje, incluzând opțiuni precum Masaj Terapeutic, Masaj Relaxare, Masaj Anticelulitic, Masaj Drenaj Manual și Masaj Sportiv. Alegeți tratamentul perfect pentru relaxare și revitalizare

Psihoterapie

Va oferim servicii complete de psihoterapie, inclusiv terapie individuala, de cuplu si de grup, pentru a va sprijini in rezolvarea problemelor personale sau relationale. Pe langa asta, organizam si cursuri de educatie sexuala, pentru a va ajuta sa intelegeti si sa gestionati mai bine aspectele importante ale vietii intime.

Echipa Noastra

Ne bucuram sa va prezentam cine suntem

Augustin Dima

Medic Primar in Specialitate Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie
Specializari: Infiltratii

Furculescu Catalin

Medic Specialist in Recuperare Fizica si de Reabilitare

Patrascu Anca

Fiziokinetoterapeut
Specializari: ATM - Reechilibrarea și reeducarea articulației temporomandibulare, Top 100 muschi de palpat, Terapia Schroth (Basic, Level 1), FASCIQ.

Chirilovici Ana

Fiziokinetoterapeut
Specializari: Tehnician Maseur, Top 100 muschi de palpat

Lacatus Mihaela

Fiziokinetoterapeut
Specializari: Tehnician Maseur, Medical Taping Basic, Top 100 muschi de palpat

Stuparu Vali

Fiziokinetoterapeut
Specializari: Tehnician Maseur, Top 100 muschi de palpat, FASCIQ

Goarga Andreea

Recepționist

Programeaza-te acum!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ex: Diagnostic Prezumtiv