MSN Life Services

Suna Acum: 0747.100.182 - tasta 5 Promotii

Hai la consultatie!

Clinica din Vidra Cazare,
la cele mai inalte standarde!

La clinica noastră din Vidra, oferim un refugiu dedicat persoanelor cu dizabilități, unde pot beneficia de un program intensiv de recuperare medicală timp de 2 săptămâni.

Clinica Noastra!

Într-un mediu prietenos și primitor, pacienții noștri participă la activități sportive, fizioterapie, kinetoterapie și un program de reabilitare și incluziune socială. Sub îndrumarea lifecoach-ului nostru experimentat, vă asigurăm o experiență de recuperare completă și transformatoare, menită să vă redea bucuria și independența. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să descoperiți beneficiile unei recuperări de înaltă calitate. Toate aceste servicii fiind usor accesibile deoarece lucram cu Casa de Asigurari. 

Ne gasiti aici!

Serviciile Noastre

Proceduri medicale 

Consultatii

Vă oferim consultații inițiale și de monitorizare, esențiale pentru crearea unui plan de tratament personalizat pentru dumneavoastră.

Infiltratii

Beneficiați de tratamente cu infiltratii variate, inclusiv infiltratii cu acid hialuronic, infiltratii cu plasma autologă îmbogățită cu trombocite (PRP/Terapia vampir), precum și infiltratii intraarticulare/periarticulare cu corticosteroizi sau alte substanțe.

Kinetoterapie

În sala noastră de kinetoterapie, putem crea multiple programe personalizate, atât pentru pacienți individuali, cât și pentru grupuri, în funcție de pachetul ales de dumneavoastră, în așa fel încât fiecare interacțiune a dumneavoastră cu noi să fie cât mai caldă și plăcută.

Fizioterapie

Sala noastră de fizioterapie este complet echipată cu o gamă diversificată de 15 aparate specializate, concepute pentru a susține o varietate extinsă de proceduri medicale. Acestea sunt adaptate să ofere suport pentru o mie de proceduri, în funcție de complexitatea și necesitățile individuale ale planului dumneavoastră de tratament.

Masaj

În clinicile noastre, vă oferim o selecție diversificată de masaje, incluzând opțiuni precum Masaj Terapeutic, Masaj Relaxare, Masaj Anticelulitic, Masaj Drenaj Manual și Masaj Sportiv. Alegeți tratamentul perfect pentru relaxare și revitalizare

Psihoterapie

Va oferim servicii complete de psihoterapie, inclusiv terapie individuala, de cuplu si de grup, pentru a va sprijini in rezolvarea problemelor personale sau relationale. Pe langa asta, organizam si cursuri de educatie sexuala, pentru a va ajuta sa intelegeti si sa gestionati mai bine aspectele importante ale vietii intime.

Lifecoaching

Programul nostru de lifecoaching oferă beneficiarilor un curs intensiv de 2 săptămâni, unde sunt învățați să devină autonomi și independenți. Acesta include reintegrare socială, educație sexuală și multe altele, toate sub motto-ul Susținem Viața Activă! Veniți să descoperiți cum vă putem ajuta să vă redobândiți încrederea și independența.

Echipa Noastra

Ne bucuram sa va prezentam cine suntem

Marin Marian

Life Coach

Olaru Mirel

Fiziokinetoterapeut

Programeaza-te acum!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ex: Diagnostic Prezumtiv