MSN Life Services

Suna Acum: 0747.100.182 - tasta 5 Promotii

Clinicile noastre

Clinica Drumul Taberei

Clinica noastră din Drumul Taberei este dotată cu echipamente de ultimă generație și se află într-o zonă centrală, fiind ușor accesibilă. Vă așteptăm pentru recuperare medicală la cele mai înalte standarde și oferim, de asemenea, servicii medicale în specializări precum ortopedie, pediatrie, medicină de familie și medicină generală.

Clinica Vidra

Clinica noastră din Vidra este echipată cu tehnologie de ultimă generație și. Vă așteptăm pentru recuperare medicală la cele mai înalte standarde, asigurându-vă servicii de excelență și îngrijire personalizată. Pe lângă recuperare, oferim și consiliere pentru menținerea sănătății și prevenirea afecțiunilor, astfel încât să beneficiați de o abordare completă și integrată a îngrijirii medicale.

Clinica Vidra Cazare

Cazarea noastră din Vidra oferă un program intensiv de două săptămâni de recuperare medicală, special conceput pentru persoanele cu dizabilități. Programul include sesiuni de lifecoaching pentru reintegrarea socială, fiziokinetoterapie, consultații de la medici specialiști și multiple activități interactive. Aceste activități sunt menite să îmbunătățească abilitățile fizice și sociale ale participanților, oferindu-le sprijinul necesar pentru a-și recăpăta independența și încrederea în sine.