MSN Life Services

Suna Acum: 0747.100.182 - tasta 5 Promotii

contact

Locatie Vidra

Ne gasiti aici!

Locatie Drumul Taberei

Informatii suplimentare/Feedback

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Suntem aici pentru tine si vocea ta conteaza pentu noi!

Despre Noi

Noi suntem o echipă tânără, dinamică și cu experiență, în cadrul unei clinici medicale de recuperare cu aparatură și echipamente de specialitate. Misiunea noastra este de a îmbunătăți și de a restabili capacitatea funcțională și calitatea vieții in contextul unor leziuni fizice, tisulare sau funcționale, cu promisiunea de a sprijini persoanele care se confruntă cu probleme similare cu ale noastre, dizabilitățile fizice și cu un scop precis: SPRIJINIM VIAȚA ACTIVĂ !

Misiunea Noastra

Reprezintă un angajament permanent, dar mai ales, o promisiune de suflet. Dorința de a sprijini viața activă, ne-a ajutat să oferim clienților noștri produse și servicii de înaltă calitate și încredere, iar împreună să doborâm barierele impuse de societate.

Empatia

Empatia ne diferențiază de restul firmelor de profil. Echipa noastră înțelege profund dizabilitățile fizice, confruntându-se direct cu ele. Astfel, putem oferi soluții personalizate și eficiente, adaptate fiecărui client. Ne străduim să creăm un mediu de sprijin și încredere, transformând viețile celor pe care îi deservim.

Viziunea Noastra

Noastră include profesionalism, independență și promovarea unei vieți active. După un îndelung studiu al sistemului medical, al produselor și producătorilor din domeniu, am constatat nevoia unei firme în care serviciile de înaltă calitate să se îmbine cu dedicarea. De aceea, am ales să lucrăm doar cu producători de top în domeniul medical.

Accesibilitatea

Ne bucurăm de colaborări cu toate Casele de Asigurări de Sănătate Județene din țară, astfel că beneficiarii produselor noastre pot deconta integral sau parțial, prin sistemul CNAS deoarece intelegem cat de importanta este sanatatea beneficiarilor nostri si cat de accesibile trebuie sa fie serviciile noastre.