MSN Life Services

Suna Acum: 0747.100.182 - tasta 5 Promotii

Contacteaza-ma

Sunt aici pentru tine și îmi face placere să fim în contact. Dacă ai întrebări, sugestii sau pur și simplu vrei să împărtășești ceva, te rog să nu eziti să mă contactezi folosind detaliile de mai jos:

Cine sunt eu?

Sunt fondatorul și inima din spatele lantului de clinici MSN Life Services pentru recuperare medicală și a asociatiei Help to Heart, care își dedică eforturile incluziunii sociale și reintegrării persoanelor ca mine, cu dizabilități, în societate și pe piața muncii.

Într-o lume în care mulți văd dizabilitatea ca pe un obstacol, eu am văzut mereu o oportunitate de a face o schimbare pozitivă. Mare parte din echipa mea este formată din persoane cu dizabilități, iar experiența m-a învățat că adesea, acești oameni sunt cei pe care te poți baza cel mai mult. Sunt mândru de fiecare membru al familiei noastre MSN Life Services și Help to Heart, pe care am construit-o împreună.

Misiunea mea este simplă, dar profundă: să creez o lume în care persoanele cu dizabilități nu mai sunt excluse, nici de societate, nici de propriile lor bariere. Prin programele noastre de dezvoltare personală, life coaching, educație sexuală și reintegrare socială, împreună cu echipa noastră dedicată, îi învățăm pe oamenii cu dizabilități locomotorii că totul poate fi un nou normal. Suntem, am fost și vom fi mereu susținători ai vieții active și a unei societăți mai incluzive și mai echitabile pentru toți.